Vale-Caesari salat

Vale-Caesari salat.

Valmistamine

  1. Prae soola ja pipraga maitsestatud kalafilee kiirelt pannil.
  2. Kuumuta ahi 200 kraadini, lõika või rebi Gruusia leib tükikesteks, piserda oliiviõliga ja saada ahju röstima.
  3. Rebi roheline otse taldrikule või salatialusele.
  4. Klopi kastmeks majonees, õli ja sidrunimahl (2 spl) soola-pipra ja suhkruteraga. Kalla kaste otse rohelisele kraamile ja keera korralikult segamini. Poolita tomatid, maitsesta soola-pipraga.
  5. Puhasta kalafilee ja puista tükid salatipõhjale. Nüüd lisa veel krõbedad Gruusia leiva tükikesed ja Parmesani-laastud.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
1 g – Sool
0.50 tk – Gruusia leib
250 g – Kirsstomat
1 spl – Parmesan
1 tk – Rooma salat
1 g – Must pipar
Kaste
0.50 tl – Suhkur
1 g – Sool
1 tk – Sidrun
2 spl – Majonees
2 spl – Oliiviõli
1 g – Must pipar