Kartulipudruvorm seente ja hakklihaga

Kartulipudruvorm seente ja hakklihaga

Valmistamine

1,Keeda kartulid ning valmista neist piima, võid ja maitseaineid lisades puder. 2,Edasi pruunista tükeldatud peekon ja hakitud sibul pannil. Lisa seened ja prae läbi. 3,Pruunista eraldi hakkliha, sega kokku sibula-seeneseguga. 4,Maitsesta soola-pipraga ning lisa sojakaste. Määri ahjuvorm või -pott võiga. 5,Tõsta sinna kiht hakkliha-seenesegu ja kiht kartuliputru, siis jälle liha ja putru. Soovi korral võid teha kihte ka rohkem. Kõige peal peaks olema kartulipuder, millele riputa riivjuustu. Küpseta 180° juures 20–30 minutit, kuni juust on kuldkollane.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Kartulipüree
10 tk – Kartul
3 dl – Piim
50 g – Või
3 g – Sool
3 g – Must pipar
Segu
100 g – Toorsuitsupeekon
2 tk – Sibul
400 g – Kodune hakkliha
100 g – Kukeseen värske
1 tl – Sojakaste
3 g – Sool
3 g – Must pipar
Kate
150 g – Riivjuust