Munarull röstpaprika-toorjuustutäidisega

Lihtne juustuga munarull kaunistab lihavõttelauda ja pakub ka maitseelamust.

Valmistamine

  1. Haki röstitud paprikad ja sega toasooja toorjuustuga. Kata kõrgete äärtega suure ahjuplaadi põhi ja servad küpsetuspaberiga.
  2. Haki maitseroheline. Vahusta munad, lisa jahu ja piim, juust ja maitseroheline. Maitsesta soolapipraga.
  3. Vala segu ahjuplaadile ja küpseta 200 kraadi juures 25–30 minutit, kuni muna on hüübinud ja pealispind pruunistunud.
  4. Võta ahjust ja kummuta küpsetuspaberiga kaetud lauale, nii jääb pruunistunud pool väljapoole.
  5. Määri kohe peale toorjuustutäidis ja keera küpsetuspaberi abil rulli, paki rull tihedalt paberisse, liitekoht allpool.
  6. Hoia kuni laualeviimiseni jahedas. Lõika viiludeks.

Nipid ja soovitused

Kasuta täidises enda röstitud paprikaid või konserveeritud röstpaprikaid. Maitseb hea nii ahjust tulnuna kui ka külmalt, järgmisel päeval.

KoostisosadPortsjonid:12 portsjonit

Põhikoostisosad
6 tk – Muna
5 dl – Piim
1 dl – Nisujahu
200 g – Riivjuust
1 tl – Sool
0.50 tl – Must pipar
1 dl – Till värske
Täidis
300 g – Toorjuust maitsestamata
3 tk – Punane paprika