Tai köögivilja-kevadrullid

Kevadrullid on mõnusad suupisted igal ajal, parimad aga muidugi soojalt.

Valmistamine

  1. Sulata filotainas pakis. Haki küüslauguküüned (2 tk) ja ingver (1 cm). Riivi porgand. Lõika porru ribadeks ja haki paprika.
  2. Vala riisinuudlitele peale keev vesi, lase 5 minutit pehmeneda ja kurna. Kuumuta wok-pannil õli ning prae küüslauk ja ingver kiirelt läbi. Lisa köögiviljad ja prae veel mõni minut. Siis lisa peeneks hakitud riisinuudlid. Vala peale soja- ja tšillikaste ning sega ühtlaseks. Tõsta tulelt ja jahuta.
  3. Pintselda iga tainalehte kergelt õliga ja lao tainalehed kihiti üksteise peale. Lõika kuueks umbes 15 x 15 cm suuruseks ruuduks. Aseta igale ruudule 2 sl täidist.
  4. Pintselda servad lahtiklopitud munavalgega. Keera kõigepealt mõlema poole ääred sisse ja siis ruudud rulli. Pintselda pealt munavalgega ja küpseta vokkimispannil rohkes õlis kuldpruuniks ( umbes 2-3 minutit ).
  5. Tõsta majapidamispaberile nõrguma.
  6. Serveeri magusa tšillikastmega.

KoostisosadPortsjonid:3 portsjonit

Põhikoostisosad
6 tk – Filotaigen
1 g – Õli
1 tk – Muna
Täidis
1 spl – Õli
1 tk – Küüslauk
1 tk – Ingver
1 tk – Porgand
1 tk – Porrulauk
1 tk – Punane paprika
50 g – Riisinuudlid
1 spl – Sojakaste
1 spl – Magus tšillikaste