Roheline karri riisinuudlitega

Värviline, kiirelt valmiv ja maitselt mitmekesine vokiroog.

Valmistamine

  1. Tükelda liha ja pruunista kuumal vokkimispannil.
  2. Lõika lillkapsas õisikuteks, keeda 2 minutit. Paprikad ja porrulauk lõika väikesteks kuubikuteks, tõsta vokkimispannile ja prae koos lihaga. Sega hulka roheline karripasta ja lillkapsad.
  3. Lisa kookospiim, kalakaste, austrikaste, laimimahl ja suhkur. Lase tasasel tulel paar minutit küpseda.
  4. Serveeri koos riisinuudlitega.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
500 g – Seasisefilee
0.50 tk – Lillkapsas
1 tk – Punane paprika
1 tk – Porrulauk
2 spl – Õli
400 ml – Santa Maria Kookospiim
1 tl – Karripasta roheline
2 spl – Tai kalakaste
2 spl – Austrikaste
1 tk – Laim
1 spl – Suhkur
125 g – Riisinuudlid