Mahlased miniburgerid

Mahlased miniburgerid

Valmistamine

  1. Haki sibul ja küüslauk peenelt ning prae kuumas oliiviõlis klaasjaks.
  2. Tõsta praetud sibul ja küüslauk kaussi. Lisa hakkliha, 1 sl sinepit, barbecue-kaste, veidi vett, sool-pipar ja petersell ning sega kõik korralikult läbi.
  3. Vormi kotletitainast väiksed pätsikesed ja pruunista neid pannil või grillil mõlemalt poolt 2–3 minutit. Tõsta korraks grillile ka saiapoolikud.
  4. Samal ajal sega kokku kaste ülejäänud sinepist ja majoneesist ning määri see kuklipoolikutele.
  5. Rebi pooltele saiapoolikutele salatit. Aseta salatile pihv, tomativiilud, õhukesed sibularõngad, marineeritud kurgid, juustuviil ja teine saiapoolik. Serveeri kohe!

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Koostis
2 tk – Burgerikukkel
1 tk – Marineeritud kurk
1 tk – Punane sibul
2 tk – Tomat
Kotletid
10 g – Küüslauk
3 g – Sool
1 tk – Juust viilutatud
3 g – Must pipar
1 spl – BBQ kaste
400 g – Veisehakkliha
1 spl – Petersell värske
1 spl – Oliiviõli
1 spl – Dijoni sinep
1 tk – Sibul
Kaste
4 spl – Majonees
0.50 spl – Dijoni sinep