Köögiviljadega ahjukana

Sellesse vormirooga sobivad kõik kondiga kanalihatükid. Kasutada saab ka ohtralt erinevaid köögivilju, mis teevad roa tervislikuks ja annavad hea maitse.

Valmistamine

  1. Lõika tomatid ja sibulad sektoriteks, paprikad suurteks tükkideks. Haki küüslauk (6 küünt). Pruunista kana pannil õlis.
  2. Laota paprika, tomat, sibul ja küüslauk ahjuvormi põhja, tõsta kana peale. Lisa oliivid ja sidrunisektorid, maitsesta soola, pipra ja tüümianiga.
  3. Nirista vormi õli ja vein või puljong. Küpseta ahjus 200° juures 1 tund.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
1 kg – Broilerikints
3 tk – Tomat
3 tk – Punane sibul
3 tk – Punane paprika
1 tk – Küüslauk
1 tk – Sidrun
1 spl – Mustad oliivid kivita
4 spl – Oliiviõli
2 dl – Valge vein
2 tl – Kuivatatud tüümian
1 g – Sool
1 g – Must pipar