Tšillimaitselised kana poolkoivad

Tšillimaitselised kana poolkoivad

Valmistamine

1.Purusta küüslauguküüned ja haki sibul peeneks.

  1. Lisa mesi, soja- ja tšillikaste, sega ühtlaseks.
  2. Tõsta koivad marinaadi ning lase külmkapis maitsestuda neli tundi kuni üks öö. Aeg-ajalt sega koibi.
  3. Grilli madalal kuumusel 25 minutit vahepeal marinaadiga pintseldades. Võid ka koivad fooliumisse keerata ning küpsetada ahjus 200°C juures 20 minutit ja siis grillida 5 minutit. Antud marinaadi kogus on mõeldud 12 kana poolkoiva marineerimiseks.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Koostis
3 tk – Broileri poolkoivad
Marinaad
2 spl – Tšillikaste
3 spl – Sojakaste
1 tk – Sibul
25 g – Küüslauk
3 spl – Mesi