Pirni-banoffe väikese kiiksuga

Pirni-banoffe väikese kiiksuga

Valmistamine

  1. Vooderda lahtikäiv 24 cm läbimõõduga vormi põhi küpsetuspaberiga ja määri servad võiga. Purusta küpsised hästi peeneks ja sega sulavõiga. Vajuta küpsisepuru tihedalt vormi põhja ja paari sentimeetri kõrgusele äärtele.
  2. Hoia pool tundi külmas.
  3. Määri keedetud kondenspiim ettevaatlikult põhjale. Laota peale viilutatud pirnid. Vahusta vahukoor, sega Kreeka jogurtiga ja kata kook.
  4. Riivi peale tumedat šokolaadi. Eemalda ettevaatlikult lahtikäiv vorm. Pane alusele ja kook on nautimiseks valmis.

KoostisosadPortsjonid:10 portsjonit

Täidis
250 g – Kohvikoor
397 g – Kondenspiim
150 g – Kreeka jogurt
1 tk – Pirnikompott
Põhi
100 g – Või
300 g – Digestive küpsised