Kategooriad
Kana ananassi-pähklikastmes
Kana ananassi-pähklikastmes
Valmistamine
- Kuumuta pähkleid kuival pannil niikaua, kuni need muutuvad kuldpruuniks; tõsta kõrvale.
- Haki sibul, küüslauguküüned ja seemnetest puhastatud tshillikaun.
- Tükelda kanafileed ja paprikad.
- Kuumuta wokpannil või paksupõhjalises potis 1 sl õli.
- Lisa sibul, küüslauk ja tshilli, kuumuta paar minutit ning tõsta kõrvale.
- Lase taas pannil 1 sl õli kuumaks ja pruunista kahes jaos kana ning paprika.
- Lisa neile sibulasegu, austrikaste, suhkur ja nõrutatud ananass.
- Hauta paar minutit.
- Viimasena lisa pähklid.
- Puista üle hakitud rohelise sibulaga ning serveeri keedetud riisiga.
KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit
Koostis
1 tk – Tšillipaprika
2 spl – Õli
0.50 tk – Roheline paprika
2 spl – Austrikaste
1 tk – Sibul
0.50 tk – Punane paprika
1 tl – Suhkur
1 spl – Roheline sibul
1 tk – Küüslauk
1 dl – India pähkel
1 tk – Ananassitükid konserveeritud
400 g – Broilerifilee