Kodujuustu-krabisalat vutimunadega

Mahlane ja mahe salat, mis sobib nii pidulikumale kui ka argisemale hommikusöögilauale. Kasuta salatis ülitervislikke vutimune või siis tavalisi kanamune.

Valmistamine

  1. Kuumuta vutimunad vees keemiseni, tõsta kõrvale ja jäta kaane alla 2–3 minutiks seisma. Jahuta, koori ja poolita. Tõsta mõned vutimunad kaunistuseks kõrvale. Kui kasutad keedetud kanamune, koori ja haki need.
  2. Tükelda lumekrabi või makra ja kurk. Sega keedetud riis munade, krabi või makraga, kurgi, kodujuustu, koore ja majoneesiga. Maitsesta soola-pipra ja hakitud tilliga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
200 g – Lumekrabipulgad jahutatud
3 tk – Muna
1 g – Sool
1 dl – Hapukoor
0.50 tk – Kurk
400 g – Kodujuust
4 dl – Pikateraline riis
2 dl – Majonees
12 tk – Vutimunad
1 g – Must pipar
3 spl – Till värske