Riisipada munaga

Riisipada munaga

Valmistamine

1.Keeda riis 6 dl veega. 2.Pane keedetud riisi aluseele ja lase jahtuda. 3.Lõika liha õhukesteks ribadeks. 4.Sega sojakaste ja ketšup ning vala üle filetükkide ja sega korralikult, et liha oleks kaetud. 5.Kuumuta õli, lisa liha ja pruunista kiiresti 3-4 minutit. 6.Lisa sibul, porgand ja herned ja kuumuta veel 2-3 minutit. 7.Lisa keedetud riis ja seda korralikult. 8.Vahusta munad 2 sl külmaveega ning vala üle riisi. 9.Kuumuta 3-4 minutit ehk kuni riis on kuum ja muna hüübinud.

KoostisosadPortsjonid:1 portsjon

Koostis
2 dl – Pikateraline riis
6 dl – Vesi
350 g – Sealiha
2 spl – Sojakaste
2 spl – Ketšup
2 spl – Maapähkliõli
1 tk – Sibul
200 g – Porgand
100 g – Külmutatud herned
2 tk – Muna