Suvikõrvitsa-carbonara

Suvikõrvitsa-carbonara

Valmistamine

  1. Esmalt rösti ribastatud sink või peekon kuival pannil, kuni see on kergelt krõbe. Lisa küüslauk ja riivitud suvikõrvits ning hauta, kuni suvikõrvits on parajalt pehme, kuid veel kergelt al dente. Sega omavahel munakollased, koor ja riivitud parmesan ning maitsesta soola ja pipraga.
  2. Keeda pasta vastavalt pakendi instruktsioonile. Kurna, kuid jäta veidi pastakeeduvett alles. Sellega võid liiga kuivaks kippuvat pastat kreemisemaks muuta. Kalla kurnatud pasta suvikõrvitsate juurde, kuumuta korra läbi, tõsta pann tulelt ning lisa koore-munakollasesegu.
  3. Sega korralikult läbi ning tõsta taldrikutele. Puista peale värskelt riivitud parmesani ning pipart. Serveeri kohe.

KoostisosadPortsjonid:3 portsjonit

Koostis
2 tk – Suvikõrvits
150 g – Suitsupeekon
20 g – Küüslauk
1 tk – Muna
100 ml – Kohvikoor
300 g – Pasta
1 spl – Parmesan
3 g – Sool
3 g – Must pipar