Kapsa-hakkliha ühepajatoit

Kapsa-hakkliha ühepajatoit

Valmistamine

  1. Lõika kapsas õhukesteks ribadeks, kooritud sibul rõngasteks ja kaabitud porgand viiludeks.
  2. Aja vesi suures potis keema, lisa lihapuljong, riis ning aedviljad.
  3. Lase ühepajatoidul kaane all keeda. Pruunista hakkliha pannil omas rasvas ja lisa aedviljadele.
  4. Keeda tasasel tulel 20 minutit.
  5. Sega vahepeal ning lisa ühtlasi ka maitseained.

Nipid ja soovitused

Varajane sügisene kapsas ei vaja nii palju vett, kui talvekapsas. Vee hulka on kõige parem keetmise ajal silmas pidada ja seda vajaduse korral lisada.

KoostisosadPortsjonid:1 portsjon

Koostis
125 g – Kapsas
0.50 tk – Sibul
0.25 tk – Porgand
1.50 dl – Vesi
1 tk – Lihapuljong
2 dl – Pikateraline riis
75 g – Kodune hakkliha
0.50 spl – Sojakaste
0.50 spl – Tomatipüree
0.25 ml – Jämedalt jahvatatud valge pipar
0.12 tl – Majoraan kuivatatud