Kana-makaronivorm

Kana-makaronivorm

Valmistamine

  1. Keeda sarvekesed soolaga maitsestatud vees pehmeks.
  2. Lõika broilerifileed kuubikuteks, pruunista pannil kuumas õlis ja maitsesta soola-pipraga.
  3. Lisa hakitud sibul ja peekon, jätka mõned minutid pruunistamist ning tõsta siis tulelt.
  4. Sega omavahel sarvekesed, broiler ja hakitud köögiviljad.
  5. Sega kokku ka tomatipüree, puljong, sool, suhkur ja hapukoor.
  6. Lisa makaronisegule ning vala võitatud ahjuvormi.
  7. Puista üle riivitud juustuga ja küpseta ahjus 180°C juures 20 minutit.

KoostisosadPortsjonid:8 portsjonit

Koostis
4 tk – Broilerifilee
5 dl – Makaron Sarveke
0.50 dl – Õli
1 tk – Sibul
1 tk – Suitsupeekon
1 tk – Suvikõrvits
1 tk – Punane paprika
2 dl – Tomatipüree
1 tk – Kanapuljong
1 dl – Vesi
1 tl – Sool
1 tl – Suhkur
1 tl – Must pipar
1 dl – Hapukoor
150 g – Riivjuust