Plaadipitsa kanaga

Plaadipitsa kanaga

Valmistamine

  1. Sega pärm leige veega kuni lahustumiseni.
  2. Lisa õli, sool ja jahu.
  3. Sega ühtlaseks tainaks, kata köögirätikuga ja jäta 30-40 minutiks sooja kohta kerkima.
  4. Katte tegemiseks lõika sibul õhukesteks sektoriteks ja paprikad ribadeks.
  5. Nõruta ananassikonserv.
  6. Kuumuta pann ja küpseta kuubikuteks lõigatud kanafileesid 5 minutit või kuni need on läbi küpsenud.
  7. Kuumuta ahi 225 kraadini.
  8. Rulli tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
  9. Määri peale kaste. Laota peale sibul, ananass, paprikad ja kana.
  10. Raputa üle pune ja juustuga.
  11. Lase veel 10 minutit kerkida. Küpseta 15 minutit.

Nipid ja soovitused

Serveerimisel kaunista värske hakitud punega.

KoostisosadPortsjonid:10 portsjonit

Kate
1 tk – Broilerifilee
1 spl – Oliiviõli
280 g – Tomatikaste
1 tk – Sibul
2 tk – Punane paprika
220 g – Ananassitükid konserveeritud
1 tl – Pune kuivatatud
4 dl – Riivjuust
Taigen
25 g – Pärm
2.50 dl – Vesi
2 spl – Oliiviõli
0.50 tl – Sool
6 dl – Nisujahu