Ahjulõhe majoneesiga

Ahjulõhe majoneesiga

Valmistamine

  1. Eemalda kalafileelt pindmised luud. Tõsta filee ahjuvormi, maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga.
  2. Sega omavahel majonees, hakitud till ja sinep, maitsesta soola, pipra ja sidrunikoorega. Määri majoneesikaste kalafileele.
  3. Kata vorm pealt fooliumiga ning küpseta 200kraadises ahjus 25–30 minutit. Eemalda foolium umbes 5 minutit enne küpsemisaja lõppu, et vormiroog saaks kauni jume.

Nipid ja soovitused

Kui armastad sidrunipipart, siis kasuta kala ja kastme maitsestamiseks hoopis seda.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Kate
3 g – Sool
1 tk – Sidrun
3 spl – Till värske
2 dl – Majonees
1 spl – Mahe sinep
3 g – Must pipar
Koostis
600 g – Lõhefilee