Makaronid tuunikalaga

Makaronid tuunikalaga

Valmistamine

  1. Keeda spagetid rohkes soolaga maitsestatud vees al dente.
  2. Koori sibulad, lõika pikuti pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks.
  3. Kuumuta pannil õli, lisa sibul ja prae segades tasasel tulel 5 minutit. Lisa tomatid, maitsesta soola-pipraga ja kuumuta 5 minutit. Sega juurde nõrutatud kapparid ning nõrutatud tuunikala. Kuumuta läbi, sega nõrutatud spagettidega ja serveeri.

Nipid ja soovitused

Siin sobib kasutada nii veega kui ka õliga tuunikalakonservi. Eelista tükkidega konservi – purustatud tuunikala jääb kastmes väga pudine. Kapparid annavad roale väga mõnusa pikantse maitse, aga lastele paku neid esimesel korral pigem mõõdukalt. Spagettide asemel sobivad muidugi ka kõik muud vigurmakaronid.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
2 tk – Punane sibul
500 g – Tomatipüree
2 tk – Tuunikala soolvees
50 g – Kapparid
3 g – Sool
3 g – Must pipar
400 g – Spagetid