Hernesupp keedumuna ja saiakuubikutega

Hernesupp keedumuna ja saiakuubikutega

Valmistamine

  1. Kuumuta pannil õli, prae sibul ja küüslauk.
  2. Lisa herned, vesi ja puljongikuubikud. Keeda tasasel tulel 3 minutit. Vala saadud segu blenderisse ja püreesta kõik ühtlaseks.
  3. Lisa hapukoor ja sega hästi läbi. Maitsesta soola ja musta pipraga.
  4. Sulata pannil või ja prae saiakuubikuid, kuni need on kaunilt kuldkollased.
  5. Serveeri suppi keedumuna ja saiakuubikutega. Garneeri paari hernega.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
1 tk – Küüslauk
0.50 tl – Must pipar
600 g – Külmutatud herned
2 spl – Rapsiõli
700 ml – Köögiviljapuljong
1.50 tl – Sool
2 dl – Hapukoor
1 tk – Sibul
Serveerimiseks
2 spl – Või
100 g – Sai
4 tk – Muna