Hernesupp keedumuna ja saiakuubikutega

Hernesupp keedumuna ja saiakuubikutega

Valmistamine

  1. Kuumuta pannil õli, prae sibul ja küüslauk.
  2. Lisa herned, vesi ja puljongikuubikud. Keeda tasasel tulel 3 minutit. Vala saadud segu blenderisse ja püreesta kõik ühtlaseks.
  3. Lisa hapukoor ja sega hästi läbi. Maitsesta soola ja musta pipraga.
  4. Sulata pannil või ja prae saiakuubikuid, kuni need on kaunilt kuldkollased.
  5. Serveeri suppi keedumuna ja saiakuubikutega. Garneeri paari hernega.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Serveerimiseks
4 tk – Muna
100 g – Sai
2 spl – Või
Koostis
1 tk – Sibul
1 tk – Küüslauk
2 spl – Rapsiõli
600 g – Külmutatud herned
700 ml – Köögiviljapuljong
2 dl – Hapukoor
0.50 tl – Must pipar
1.50 tl – Sool