Kiirsupp hakklihaga

Kiirsupp hakklihaga

Valmistamine

  1. Tükelda köögiviljad väikesteks kuubikuteks ja porru rõngasteks.
  2. Pane porgandikuubikud veega keema ja murenda hulka puljongikuubik.
  3. 5 minuti pärast lisa kartulikuubikud ja keeda 10 minutit.
  4. Samal ajal pruunista pannil õlis porru (või sibul), mõne minuti pärast lisa hakkliha ja kuumuta. Maitsesta soola, pipra ja punega.
  5. Lõika marineeritud kurgid tükkideks ja pane koos hakklihaga supi sisse.
  6. Puista peale hakitud tilli ja serveeri hapukoorega.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Koostis
1 tk – Porgand
1 tk – Porrulauk
2 tk – Kartul
200 g – Kodune hakkliha
100 g – Marineeritud kurk
300 ml – Köögiviljapuljong
0.50 tl – Pune kuivatatud