Juurselleriga üleküpsetatud sealiha

Juurselleriga üleküpsetatud sealiha

Valmistamine

  1. Riivi keedetud juurseller jämeda riiviga. Haki või pressi hulka küüslauk ja seejärel suur peotäis värsket hakitud peterselli. Lisa muna ja riivitud juust. Sega ning maitsesta soola ja pipraga. Soola lisa ettevaatlikult, sest juust annab sulades soolasust juurde.
  2. Lõika kaelakarbonaad ühesuurusteks viiludeks ja pruunista kergelt pannil.
  3. Lao lihatükid ahjuplaadile ja kata köögiviljaseguga. Küpseta 180-kraadises ahjus 15–20 minutit.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
1 tk – Juurseller
1 tk – Petersell värske
30 g – Küüslauk
200 g – Riivjuust
3 g – Must pipar
1 tk – Muna
3 g – Sool
1 kg – Seakaelakarbonaad