Brokoli-munaroog peekoniga

Brokoli-munaroog peekoniga

Valmistamine

  1. Lõika brokoli õisikuteks, keeda 2 minutit ja nõruta sõelal.
  2. Kuumuta väiksel pannil võis sektoriteks lõigatud punane sibul, lisa brokoliõisikud ja tükeldatud peekoniribad ja kuumuta veel minuti jagu. Klopi munad soolapipraga kergelt lahti, sega hulka riivjuust ja kalla väiksemale pannile.
  3. Küpseta madalal kuumusel, kuni munaroog hüübinud. Lase jahtuda ja puista peale hakitud värsket tilli-peterselli, paki kaasa.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Koostis
1 tk – Punane sibul
3 tk – Muna
150 g – Toorsuitsupeekon
3 g – Must pipar
50 g – Riivjuust
3 g – Sool
100 g – Brokoli
0.50 dl – Kohvikoor