Sealihahautis

Sealihahautis

Valmistamine

  1. See roog küpseb ahjus ise valmis, kusjuures pikk hautamine muudab toiduained eriti maitsvaks.
  2. Lõika liha paari sentimeetri suurusteks tükkideks, peenesta sibul.
  3. Sega kõik ained kausis läbi, segu ei peaks ahju pannes olema olulisel määral vedelam kui oodatav lõpptulemus.
  4. Tõsta segu ahjuvormi ja kata tihedalt fooliumiga.

Nipid ja soovitused

Küpseta ahjurestil 125-150 °C juures umbes 2 tundi.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Koostis
500 g – Sealiha
230 g – Ananassitükid konserveeritud
300 g – Valged konservoad
400 g – Purustatud tomatid
1 tk – Sibul
3 g – Cayenne pipar
3 g – Sool
3 g – Küüslaugusool