Pastasalat rooskapsa ja salaamiga

Pastasalat rooskapsa ja salaamiga

Valmistamine

  1. Keeda esmalt pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele. Kurna ning hoia soojas.
  2. Vajadusel eemalda rooskapsalt välised lehed ning lõika kapsas pooleks või neljaks. Rösti õhukesi salaamiviile grillil või ahjus, kuni need on krõbedad.
  3. Kuumuta pannil keskmisel kuumusel või, lisa sinna hakitud küüslauk, kuumuta korra läbi. Tõsta hulka rooskapsas ning kuumuta segades mõni minut. Kalla peale koor, maitsesta sidrunimahlaga, lisa pasta, väiksemaks tükeldatud krõbe salaami ning sega läbi. Viimistle rooga soola, pipra ja maitseürtidega. Serveeri kohe.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Koostis
200 g – Pasta
300 g – Rooskapsas
100 g – Salaami
1 tl – Või
10 g – Küüslauk
150 ml – Kohvikoor
1 tk – Sidrun
3 g – Must pipar
3 g – Sool