Valge kala parmesanipaneeringus

Valge kala parmesanipaneeringus

Valmistamine

  1. Pane ahi 170 kraadi juurde soojenema.
  2. Haki peenelt küüslauk ja petersell. Pane need kaussi ja sega kokku riivitud parmesani ja riivsaiaga.
  3. Hõõru kalafileed sisse soola, pipra, õli ja sinepiga.
  4. Kasta kala paneeringusse ja küpseta kuumal pannil üks minut mõlemalt poolt, kuni kala on kuldpruun.
  5. Tõsta kalafileed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta neid 170kraadises ahjus viis minutit.

Nipid ja soovitused

Võid kala pannil ka lõpuni praadida. Sel juhul pruunista fileesid keskmisest pisut kõrgemal kuumusel umbeskaks minutit mõlemalt poolt.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
1 tk – Küüslauk
1 spl – Petersell värske
1.50 dl – Parmesan
1.50 dl – Riivsai
1 tk – Mintaifilee külmutatud
40 ml – Oliiviõli
3 g – Sool
3 g – Must pipar
4 tl – Sinep kange