Vokiroog hakkliha ja lillkapsaga

Vokiroog hakkliha ja lillkapsaga

Valmistamine

  1. Tükelda lillkapsas ja õisikud. Koori porgandid ja lõika ribadeks.
  2. Viiluta seened ning haki küüslauk.
  3. Kuumuta hakkliha wok-pannil suurel tulel pidevalt segades ja kalla kaussi.
  4. Seejärel kuumuta porgandeid paar minutit pidevalt segades õlis.
  5. Lisa lillkapsaõisikud, mõne minuti pärast paprikaribad ja seened.
  6. Maitsesta ingveri, küüslaugu, kala- ja austrikastmega.
  7. Kalla juurde vesi ja lase paar minutit keeda. Lisa hakkliha ja maitsesta sambal oelaki kastmega.
  8. Serveeri keedetud riisiga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
300 g – Lillkapsas
2 g – Punane paprika
2 tk – Porgand
10 g – Küüslauk
500 g – Kodune hakkliha
250 g – Šampinjonid
1 spl – Õli
1 tk – Ingver
4 spl – Austrikaste
2 spl – Tai kalakaste
4 dl – Vesi