Kanafilee maasikamarinaadis

Suvel saab maasikatega suurepäraselt liha marineerida. Maasikas on parasjagu hapukust ja magusust, mis annavad marinaadile mõnusa maitse. Juba tunni pärast on kanaliha valmis grillimiseks- küpsetamiseks.

Valmistamine

  1. Püreesta marinaadiained köögikombainis või sauseguriga ja lisa vajadusel veel soola või mett (küüslaugul 2 küünt).
  2. Pane fileed kaanega karpi, vala peale marinaad ja mudi liha sellega kokku. Lase maitsestuda vähemalt tund kuni üle öö.
  3. Grilli ja serveeri koos värske salatiga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
4 tk – Broilerifilee
Marinaad
300 g – Maasikad värsked
3 spl – Mesi
1 tk – Küüslauk
2 spl – Ingver
0.50 dl – Valge vein
1 spl – Basiilik värske
1 g – Sool
2 spl – Viinamarjaseemneõli