Hakklihatäidisega pannkoogid

Paljude lemmikuks saanud pannkoogid saad teha valmis ka varem, täita täidisega ja siis ahjus soojendada

Valmistamine

  1. Taina jaoks klopi munad ja piim. Lisa sool ja jahud.
  2. Hoia tainast 1 tund külmikus.
  3. Sulata või ja lisa tainale.
  4. Küpseta õhukesed ülepannikoogid.
  5. Täidise jaoks pruunista pannil hakkliha.
  6. Maitsesta soola, pipra ja basiilikuga.
  7. Lisa hakitud paprika, porru ja küüslauk.
  8. Sega juurde tomatipasta ja vesi.
  9. Hauta 10 minutit. Lõpuks sega juurde riivjuust. Tõsta täidis pannkookidele ja keera rulli.

Nipid ja soovitused

  • Hakklihatäidisele annavad maitset paprika, tomat, küüslauk ja ürdid.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Taigen
2 tk – Muna
5 dl – Piim
1 tl – Sool
25 g – Või
2.50 dl – Nisujahu
Täidis
300 g – Kodune hakkliha
1 tl – Sool
0.50 tl – Must pipar
1 tl – Basiilik kuivatatud
1 tk – Punane paprika
1 tk – Porrulauk
10 g – Küüslauk
2 spl – Tomatipasta
1 dl – Vesi
1 dl – Riivjuust