Tomatine omlett

Veidi teistsugune omlett!

Valmistamine

  1. Lõika tomatid pooleks ja kuumuta tomatipoolikuid pannil oliiviõli sees, nii et need saaksid igast küljest pruunistatud. Seejärel tõsta tomatid jahtuma.
  2. Samal ajal kuumuta oliiviõlis teisel pannil terved sibulad, küüslauguküüned ja tšillikaun ning jahuta need. Lõika tomatid tükkideks ja vurista köögikombainis püreeks. Eemalda tšillikaunalt seemned, haki tšilli, küüslauk ja sibul peeneks ning lisa tomatipüreele. Maitsesta segu jahvatatud vürtsköömnete ja soolaga. Kui vaja, lisa maitsete tasakaalustamiseks veidi suhkrut.
  3. Seejärel löö munad lahti, kuumuta pannil õli ja küpseta kaks omletti. Lõika küpsetatud omletid ribadeks. Sega tomatikaste omletiribadega, puista peale koriandrit ja serveeri.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Põhikoostisosad
500 g – Tomat
2 tk – Sibul
8 g – Küüslauk
1 tk – Tšillipipar värske
4 tk – Muna
5 g – Tomatipasta
1 g – Vürtsköömen jahvatatud
2 g – Suhkur
2 g – Sool
10 g – Koriander värske
1 spl – Oliiviõli