Rakvere Veiseklops vasardatud 400g

Soodushind: 14.97€/kg
Soodushind: 5.99€/tk
Tavahind: 7.49€/tk
1tk

LISAINFORMATSIOON

Tootja: HKScan Estonia AS

KOOSTISOSAD

Veisetagaosalihased (100%)

KASUTUSJUHEND

Kooreklopsi valmistamiseks pruunista soola ja pipraga maisestatud vasardatud lihalõigud kuumal pannil väheses rasvas mõlemalt küljelt. Pruunista ka 1 hakitud sibul ja aseta koos lihalõikudega hautamisnõusse, lisa vedelik (ca 250g) ning hauta madalal kuumusel pehmeks. Valmis lihalõigud tõsta hatamisleemest välja. Valmista leemest, 2 sl jahust ja 150 g hapukoorest kaste, maitsesta soola ja pipraga. Pane lihatükid kastmesse tagasi ja keeda hetkeks koos läbi. Klopsi praadimiseks kuumuta paksupõhjalisel pannil väike kogus õli ning aseta sellele lihalõik. Pann olgu kuum, kuid ei tohi suitseda. Liha võid enne pannile asetamist köögipaberiga kuivemaks tupsutada. Pruunista liha 3 minutit mõlemalt poolt ja seejärel veel madalal kuumusel kaane all 2 minutit. Lõpus maitsesta soola ja pipraga. Veiseliha valmistamisel kasutatakse 3 küpsusastet: Küps (well done) - liha sisetemperatuur vähemalt +71 °C .Poolküps (medium) - liha sisetemperatuur +60..+65 °C . Pooltoores (medium rare) - liha sisetemperatuur +50..+57 °C. Jäta klops 5-10 minutiks (fooliumi alla) puhkama, et lihamahlad ei voolaks lõikamisel välja. Klops serveeritakse pärast praadimist kuumalt.

Kampaaniatoode: 07. september 2020 - 04. detsember 2020
Rakvere Veiseklops vasardatud 400g

VAATA KA NEID

Tootepildid on illustratiivse tähendusega.