Valekrabisalat riisi ja maisiga

Kui sul on ees eriti pidulik lõuna, serveeri hinnalist krabiliha salatil, et see isuäratavalt näha oleks. Argisemas variandis asendab ehtsat krabiliha ka lumekrabi

Приготовление:

  1. Sega keedetud riis, muna, lumekrabi, mais, kurk ja hakitud till kausis läbi.
  2. Sega omavahel hapukoor, majonees ja sidrunimahl. Maitsesta soola ja pipraga.
  3. Kalla hapukoore- majoneesikaste salatiainetele peale ning sega läbi.
  4. Serveeri kas iseseisva salatina või röstitud saial einevõileivana.

Nipid ja soovitused

  • Sügiseti lisa salatile tükeldatud õuna. Või asenda retseptis üldse mais sellega. Nii saad maitselt mahlaka salati.
  • Ära unusta salatisse lisada värsket tilli, mille vänge aroom muudab kogu salati olemuse värskeks ja apetiitseks.

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
200 g – Konserveeritud mais
4 tk – Muna
4 dl – Pikateraline riis
1 tk – Kurk
3 g – Must pipar
100 g – Hapukoor
100 g – Majonees
3 g – Sool
400 g – Lumekrabipulgad jahutatud
1 tk – Sidrun
1 spl – Till värske