Ketšupised kanakoivad

Vahelduseks valmismarinaadile valmista lihtne ja maitsev vürtsikaste ketšupist ja soolasest kuivsupist. Iga täiskasvanud sööja kohta arvesta kaks kanakoiba.

Приготовление:

  1. Pese ja kuivata poolkoivad majapidamispaberiga. Tõsta koivad suuremasse kaussi ja vala üle ketšupiga, sega.
  2. Vala 2 kuivsupipakki taldrikule ja paneeri ketšupised koivad supipulbriga kokku. Tõsta koivad kaanega kaussi või kata kauss toidukilega ning pane vähemalt 8 tunniks või kuni järgmise päevani külmkappi maitsestuma.
  3. Tõsta kanakoivad ahjuvormi. Enne ahjupanekut valmista kaste: sega viimane supipakk 3 dl kuuma veega, maitsesta siirupi ja muskaadiga ning vala koibadele.
  4. Küpseta 200kraadises ahjus umbes 45 minutit. Poole küpsemise pealt keera koivad teistpidi. Koivad küpsevad mahlasemad, kui niisutad neid aeg-ajalt vormi põhjas oleva kastmega.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
8 tk – Broileri poolkoivad
2 dl – Tomatiketshup terav
3 dl – Vesi
3 spl – Vahtrasiirup
1 g – Sool
1 g – Must pipar
0.50 tl – Muskaatpähkel jahvatatud
3 tk – Seenepüree kiirsupp