Krõbe lavašš suitsulõhega

Mõnus suupiste krõbeda lavaši, kreemja toorjuustu, soolase lõhe ja marineeritud sibulatega valmib kiiresti ning sobib nii õhtuseks näljapeletuseks kui ka külmlauale.

Приготовление:

  1. Laota lavašš küpsetuspaberile, määri toorjuustuga ja puista peale punase sibula rõngad. Jaga lavašš neljaks ja tõsta 2 osa küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
  2. Küpseta eelsoojendatud 225kraadises ahjus 5 minutit. Tõsta küpsenud palad tööpinnale ja küpseta samamoodi ka ülejäänud 2 osa.
  3. Murra küpsenud osad kohe väiksemateks tükkideks ning jaga peale kapparid, pärlsibulad ja lõheviilud. Lõpuks puista peale hakitud värsket tilli ja söö kohe.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
150 g – Toorjuust maitsestamata
1 spl – Kapparid
1 tk – Punane sibul
200 g – Külmsuitsulõhe
1 tk – Till värske
1 tk – Lavašš
2 spl – Marineeritud pärlsibul