Koorene kanahautis õuntega

Koorene kanahautis õuntega

Приготовление:

  1. Haki küüslauk (1 küüs) ja porru (5 cm).
  2. Koori õun ja tükelda.
  3. Tükelda kanaliha.
  4. Kuumuta pannil õli ja selles küüslauk, rosmariin ning porru.
  5. Lisa tükeldatud kana ja õun ning pruunista kiirelt.
  6. Vala pannile vein ja kuumuta paar minutit.
  7. Lisa puljong ja koor ning lase kastmel keema tõusta.
  8. Keera kuumus maha ning lase kastmel mõõdukal kuumusel valmida, kuni liha on küps ja kaste paksenenud.

Nipid ja soovitused

Serveeri hautist ahjuköögiviljade või kuskussiga. Eelista hapukat õuna, mis annab kastmele värske nüansi.

KoostisosadПорции:3 порции

Põhikoostisosad
300 g – Broilerikintsuliha kondita
1 tk – Porrulauk
1 tk – Õun
1 tk – Küüslauk
2 dl – Kanapuljong
2 dl – Vahukoor
1 tl – Rosmariin värske
1 g – Õli
1 spl – Õunavein