Praetud nuudlid hakklihaga

Lihtne ja maitsev õhtusöök.

Приготовление:

  1. Keeda täisteranuudlid vastavalt pakendil toodud juhisele.
  2. Haki köögiviljad ja riivi ingver.
  3. Kuumuta pannil õlid ja selles küüslauk (1 küüs) ning ingver.
  4. Lisa hakkliha ja pruunista kergelt.
  5. Lisa köögiviljad ja maitseained ning -kastmed ja hauta segu, kuni kõik komponendid on enam-vähem küpsenud, ent mitte liiga pehmed.
  6. Lisa nuudlid ja kuumuta läbi.
  7. Viimasena sega toidu sisse ribadeks lõigatud norileht ja hakitud marineeritud ingver.

Nipid ja soovitused

Hakkliha asemel võid nuudlirooga valmistada ka kana või kalaga. Kastme võid ka eraldi valmistada ning toidu hulka lisada. Sarnane kaste sobib hästi ka aasiapärase suupistevaagna kõrvale. Roa sisse sobivad hästi ka jaapanipärased soba-nuudlid.

KoostisosadПорции:2 порции

Põhikoostisosad
100 g – Täistera nuudlid
1 spl – Seesamiõli
2 spl – Õli
1 tk – Sibul
1 tk – Küüslauk
10 g – Ingver
250 g – Kapsas
200 g – Seahakkliha
1 tk – Punane paprika
1 spl – Suhkur
2 spl – Sojakaste
1 tk – Norileht
2 spl – Riisivein
2 spl – Marineeritud ingver