Punane hakklihasupp

Kiire ja kerge supp ja see on väga maitsev ka järgmisel päeval ja kõik kiidavad kokka!

Приготовление:

  1. Pane vesi keema. Tükelda kartul, porgand ja teised koostisained. Lisa vette porgand ja kartul.
  2. Pruunista pannil hakkliha koos hakitud sibula ja kahe hakitud küüslauguküünega. Lisa pannile ka tükeldatud kurk ja tomatipasta, sega ühtlaseks ning pane saadud segu potti.
  3. Keeda, kuni kartul ja porgand on pehmed. Maitsesta soola, pipra ja soovi korral purustatud tšilliga.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
2 tk – Porgand
3 tk – Kartul
1 tk – Sibul
1 tk – Küüslauk
1 g – Sool
1 g – Must pipar
200 g – Tomatipasta
400 g – Veisehakkliha
1 L – Vesi
2 tk – Marineeritud kurk
1 tk – Tšillipipar värske