Rebitud sealiha tacod

Proovi Mehhiko versiooni rebitud sealihast! Tacos de Carnitas retseptis täidetakse pehmed tortillad madalal kuumusel küpsenud sealihaga. Lisa mango, salsa ja crème fraîche ning saad täiusliku õhtusöögi!

Приготовление:

  1. Soojenda ahi 150°C.
  2. Aseta liha fooliumile.
  3. Hõõru liha burrito maitseaineseguga.
  4. Paki liha fooliumisse ja küpseta ahjus 150°C juures umbes 90 minutit.
  5. Võta liha ahjust ja aseta vaagnale. Rebi liha kahe kahvli abil laiali ja maitsesta apelsinikoore ja –mahlaga..
  6. Serveeri liha tortillades koos viilutatud mango, salsa ja crème fraîchega. Garneeri koriandriga.

KoostisosadПорции:4 порции

Serveerimiseks
1 dl – Vahukoor
1 tk – Nisutortilla
1 tk – Mango
1 tk – Santa Maria Taco kaste mahe
1 tk – Koriander värske
Koostis
600 g – Rebitud sealiha
1 tk – Santa Maria Burrito maitseainesegu
1 tk – Apelsin