Minitacopirukad

Täida mini tacokausid röstitud juurviljade, muna ja juustuga, gratineeri ahjus ja Sul on maitsvad köögiviljapirukad minimaalse vaevaga valmis!

Приготовление:

  1. Eelsoojenda ahi 225 °C.
  2. Haki paprika, lõika suvikõrvits kuubikuteks ja sibul ribadeks.
  3. Pane köögiviljad ahjuplaadile ja sega õliga. Küpseta ahjus u 10 minutit. Võta ahjust välja ja pane kõrvale.
  4. Vispelda kausis omavahel munad ja piim.
  5. Viiluta oliivid ja haki jalapenod.
  6. Pane tacokausid ahjuplaadile ja täida pooleldi munaseguga.
  7. Jaga kausside vahel juust, röstitud köögiviljad, oliivid ja jalapenod.
  8. Gratineeri ahjus 8-10 minutit, kuni pirukad on kuldpruunid ja juust on sulanud. Serveeri kuumalt värske salatiga.

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
0.50 tk – Punane sibul
2 spl – Santa Maria Jalapeno roheline
100 ml – Mustad oliivid kivita
200 ml – Riivjuust
200 ml – Piim
1 tk – Santa Maria Taco taskud
2 tk – Muna
1 tk – Punane paprika
2 spl – Õli
0.50 tk – Suvikõrvits