Категории
Kalatacod apteegitillisalati ja kurgipicoga
Põnev variatsioon kalatacole. Kreemjas apteegitillisalat ja värske kurgi-tillipico lisavad maitset ja tekstuuri.
Приготовление:
- Eelsoojenda ahi 200 °C.
- Hõõru kala maitseaineseguga kokku ja pane õliga määritud ahjuvormile ning küpseta 15-20 minutit..
- Haki apteegitill ja õun peenelt ja pane kaussi. Sega omavahel jogurt ja sidrunimahl, lisa maitse järgi pipart ja soola.
- Eemalda kurgilt seemned ja lõika väikesteks kuubikuteks.
- Tükelda paprika ning haki till ja jalapeñod.
- Pane kurk, paprika, till ja jalapeñod eraldi kaussi ja sega sidrunimahla, oliiviõli ja soolaga.
- Soojenda tortillad ja täida kala, apteegitillisalati ja picoga.
KoostisosadПорции:4 порции
Kaste
1 tl – Santa Maria kivisool
1 tk – Sidrun
1 tk – Roheline paprika
1 spl – Santa Maria Jalapeno roheline
1 spl – Oliiviõli
0.50 tk – Kurk
Koostis
500 g – Tursafilee külmutatud
1 tk – Till värske
1 tk – Õun
3 g – Must pipar
1 tk – Santa Maria Taco maitseainesegu
1 tk – Sidrun
1 dl – Maitsestamata jogurt
1 tk – Nisutortilla
1 spl – Õli