Tom Kha supp kanaliha ja köögiviljadega

Imeliselt kõhtutäitev Tai supp kanaliha, köögiviljade ja nuudlitega. Supil on põnev galangali, kookospähkli ja sidrunheina maitse.

Приготовление:

  1. Keeda munanuudlid, lase neil külmas vees jahtuda ja sega need vähese õliga.
  2. Viiluta kanafilee ja prae õlis.
  3. Lisa maitseainesegu, vesi ja kookospiim ning aja keema.
  4. Lisa vokipannil praetud köögiviljad ja keeda madalal kuumusel umbes 5 minutit.
  5. Enne serveerimist lisa nuudlid ja hakitud koriander.

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
1 spl – Õli
1 tk – Munanuudlid
6 dl – Vesi
1 tk – Santa Maria Tom Kha supisegu
400 g – Broilerifilee
1 tk – Koriander värske
300 g – Külmutatud köögiviljad
400 ml – Santa Maria Kookospiim