Kodune kanakarri

See kodune kanakarri on täpselt nii mahe, et sobib lõuna- või õhtusöögiks kogu perele. Serveeri selle roa kõrvale keedetud tatart, riisi või kuskussi.

Приготовление:

  1. Lõika kanafilee tükkideks ning pruunista pannil mõned minutid, lisa maitseks soola, pipart. Poole küpsemise pealt lisa pannile hakitud sibul.
  2. Koori porgand ning lõika viiludeks, tükelda paprika. Pane köögiviljad pannile, lisa ka ingver, koriander ja karripulber.
  3. Kuumuta kogu pannil olevat segu mõned minutid ning seejärel vala pannile kookospiim ja puljong ning hauta madalal kuumusel (kergelt podisedes) u 15-20 minutit.
  4. Maitsesta soola-pipraga ning lisa maitseks ka pisut laimimahla

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
600 g – Broilerifilee
3 g – Sool
3 g – Must pipar
1 tk – Sibul
1 tk – Porgand
1 tk – Punane paprika
1 tk – Ingver
1 spl – Koriander värske
2 tl – Karri
2 dl – Santa Maria Kookospiim
2 dl – Kanapuljong
1 tk – Laim