Vene kasukas

Vene kasukas.

Приготовление:

  1. Keeda koorimata kartulid ja porgand ning koori, kui need on jahtunud. Tükelda 1 cm suurusteks kuubikuteks ning tee sama peedi, kurgi, heeringa ja õunaga.
  2. Sega kokku kastme koostisained ja lisa sinna ka sorts hapukurgivedelikku. Lao komponendid kihtidena läbipaistvatesse serveerimisnõudesse ning lisa poole koguse pealt pool kastmest. Jätka ladumist ja kata järele jäänud kastmeseguga.
  3. Pane serveerimisnõule toidukile ning jäta külmkappi üle öö maitsestuma. Enne pakkumist laota peale keedetud ja kahvliga peeneks surutud muna ning soovi korral pisut heeringa- või lõhemarja ja maitserohelist.

KoostisosadПорции:6 порции

Kaste
1 g – Must pipar
1 spl – Till värske
1 tl – Dijoni sinep
2 dl – Majonees
1 g – Sool
2 dl – Maitsestamata jogurt
Põhikoostisosad
1 tk – Õun
1 tk – Roheline sibul
2 tk – Keedetud peet
2 tk – Hapukurk
200 g – Heeringafilee marineeritud
1 tk – Porgand
3 spl – Till värske
4 tk – Kartul
2 tk – Muna