Tacopirukas

See pirukas ühendab endas kõik, mis on tacodes hea: vürtsikas liha, krõmpsuvad juurviljad ja krõbe tortilladest tehtud pirukapõhi.

Приготовление:

  1. Aseta 4 tortillat 24 cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi nii, et nad ulatuksid üksteise peale.
  2. Pruunista hakkliha võis või õlis. Lisa Taco maitseainesegu ja vesi ning kuumuta tasasel tulel 5 minutit.
  3. Täida pirukapõhi hakklihaga ja määri peale crème fraîche'i.
  4. Kata kirsstomatite ja juustuga.
  5. Küpseta pirukat ahju keskmises osas 175°C juures umbes 25 minutit kuni juust on kuldpruun.
  6. Garneeri salsa, tortilla krõpsude, jääsalati, maisi ja koriandriga.

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
1 tk – Nisutortilla
1 dl – Vesi
1 tk – Koriander värske
1 kg – Kodune hakkliha
1 spl – Või
150 g – Kirsstomat
4 dl – Creme fraiche
1 dl – Mais
100 g – Riivjuust
1 tk – Santa Maria Taco maitseainesegu
0.50 tk – Santa Maria Tortilla krõpsud kerge soolaga
1 tk – Santa Maria Chunky salsa
0.50 tk – Jääsalat