Riisipuder kookospiima ja apelsiniga

Tõeliselt maitsva ja siidise riisipudru keetmine võtab omajagu aega, kuid lõpptulemus on kohe kindlasti seda väärt. Vahelduseks tavalisele piimale, võib proovida aga valmistada putru kookospiimaga, mis annab toidule juurde kookosele omase meki ning kergelt kiiksuga maitsenüansi. Täiendust ja särtsakust lisab veel ka apelsin!

Приготовление:

1.Pane riis, vesi ning sool potti ja lase keema tõusta. 2.Seejärel vala juurde kookospiim, kookoshelbed ja riivitud apelsinikoor, alanda kuumust ning lase väiksel kuumusel õrnalt podisedes pudrul valmida ca tunnike. 3.Vahepeal sega, nii ei jää riis poti põhja kinni. 4.Vahetult enne valmimist, maitsesta suhkru ja paari näpuotsatäie kaneeliga. 5.Lülita pliit välja, kata pott kaanega ja lase pudrul seista ca 5-7 minutit. 6.Serveeri meelepärase lisandiga!

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
3 g – Kaneel jahvatatud
0.50 tl – Sool
1 g – Apelsin
2 dl – Pudruriis
4 spl – Kookoshelbed
400 ml – Santa Maria Kookospiim
6 dl – Vesi
0.50 tl – Suhkur