Категории
Chimichanga e gratineeritud burrito
Chimichangad on frititud burritod, mis täidetud kõige hea ja paremaga. Meie oma retseptis aga hoopis gratineerime neid ahjus- tervislikum, kuid maitsevad siiski taevalikult!
Приготовление:
- Eelsoojenda ahi 225 °C.
- Lõika kanafileed õhukesteks ribadeks.
- Pruunista kana 1 supilusikatäies õlis pannil, kuni see on kuldpruun.
- Haki sibul ja paprika ning nõruta oad.
- Lisa sibul, paprika, oad ja mais koos kanaga pannile ja küpseta pehmeks. Lisa maitseainesegu ning sega. Pane kõrvale.
- Määri küpsetusnõu õliga kokku.
- Löö muna tassi lahti ning sega kahvliga. Pane kõrvale.
- Täida iga tortilla u 100 ml kanaseguga ja raputa peale juustu. Voldi iga külg ning seejärel keera rulli (alt ülesse). Pintselda kõiki otsi munaga ning aseta küpsetusnõule, ühenduskoht allapool.
- Pintselda kõik burritod munaga üle ja küpseta ahjus u 10 minutit.
KoostisosadПорции:4 порции
Koostis
200 ml – Oad mustad
1 tk – Sibul
1 tk – Santa Maria Burrito maitseainesegu
1 tk – Nisutortilla
500 g – Broilerifilee
200 ml – Riivjuust
0.50 tk – Punane paprika
100 ml – Mais
3 spl – Rapsiõli