Chimichanga e gratineeritud burrito

Chimichangad on frititud burritod, mis täidetud kõige hea ja paremaga. Meie oma retseptis aga hoopis gratineerime neid ahjus- tervislikum, kuid maitsevad siiski taevalikult!

Приготовление:

  1. Eelsoojenda ahi 225 °C.
  2. Lõika kanafileed õhukesteks ribadeks.
  3. Pruunista kana 1 supilusikatäies õlis pannil, kuni see on kuldpruun.
  4. Haki sibul ja paprika ning nõruta oad.
  5. Lisa sibul, paprika, oad ja mais koos kanaga pannile ja küpseta pehmeks. Lisa maitseainesegu ning sega. Pane kõrvale.
  6. Määri küpsetusnõu õliga kokku.
  7. Löö muna tassi lahti ning sega kahvliga. Pane kõrvale.
  8. Täida iga tortilla u 100 ml kanaseguga ja raputa peale juustu. Voldi iga külg ning seejärel keera rulli (alt ülesse). Pintselda kõiki otsi munaga ning aseta küpsetusnõule, ühenduskoht allapool.
  9. Pintselda kõik burritod munaga üle ja küpseta ahjus u 10 minutit.

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
200 ml – Oad mustad
1 tk – Sibul
1 tk – Santa Maria Burrito maitseainesegu
1 tk – Nisutortilla
500 g – Broilerifilee
200 ml – Riivjuust
0.50 tk – Punane paprika
100 ml – Mais
3 spl – Rapsiõli