Nacho taldrik tacohakkliha, juustu, jalapenode ja guacamolega

Nacho taldrik on populaarne tex-mex klassika, mis sobib kogu perele. Serveeri tacokastme, hapukoore ja avokaadoga. Kohanda nacho taldriku sisu vastavalt oma maitse-eelistustele.

Приготовление:

  1. Prae hakkliha õlis ja lisa taco maitseainesegu ja vesi. Sega ja lase umbes 5–10 minutit ilma kaaneta madalal tulel keeda.
  2. Aseta nachokrõpsud suurele taldrikule ja raputa peale hakkliha.
  3. Laota peale jalapenod ja cheddari juustu dipikaste ning kata riivjuustuga.
  4. Küpseta ahjus temperatuuril 225 °C umbes 5–7 minutit või kuni juust on sulanud.

KoostisosadПорции:4 порции

Nacho taldrik
1 tk – Santa Maria Nacho juustudipp
400 g – Veisehakkliha
2 dl – Riivjuust
1 tk – Santa Maria Taco maitseainesegu
0.50 tk – Santa Maria Jalapeno roheline
1 spl – Õli
Serveerimiseks
2 tk – Avokaado
1 dl – Hapukoor
1 tk – Santa Maria Taco kaste mahe