Magushapu vokiroog

Meeldiv vokiroog magushapu kastmega!

Приготовление:

  1. Prae liha õlis kõrgel kuumusel kuni see muutub kuldpruuniks. Seejärel tõsta liha kõrvale.
  2. Kuumuta pannil uuesti õli ja lisa viilutatud köögiviljad. Prae umbes 1–2 minutit suurel kuumusel.
  3. Lisa liha ja sega.
  4. Vala sisse magushapu vokikaste ja sega.
  5. Kaunista peeneks hakitud roheliste sibulatega ja serveeri nuudlite või riisiga.

Nipid ja soovitused

Nipp! Sega samas koguses rebitud sealiha 3 supilusikatäie maisitärklisega ning prae rohke kuuma õliga, kuni liha on krõbe ja kuldpruun. Lase lihal paberil nõrguda, kuni teisi koostisosi praed. Lisa seakarbonaad ja sega vahetult enne serveerimist läbi.

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
1 tk – Punane paprika
2 spl – Õli
0.25 tk – Ananass
75 g – Suhkruhernes
1 tk – Roheline sibul
1 tk – Santa Maria vokikaste
1 tk – Sibul
1 tk – Vokinuudlid
1 tk – Porgand
400 g – Sealiha