Krõbe tofutaco avokaadosriracha ja röstitud maapähklitega

Krõbe tofutaco avokaado kreemisuse ja sriracha tulisusega. Serveeri tacosid röstitud maapähklitega, et lisada krõbedust ja maitset.

Приготовление:

  1. Lõika tofu kuubikuteks.
  2. Maitsesta tofukuubikuid maitseaineseguga ja prae õlis kuldpruuniks.
  3. Püreesta kõik avokaadosriracha koostisosad saumikseriga ühtlaseks kastmeks. Maitsesta soolaga.
  4. Haki Hiina kapsas.
  5. Soojenda tortillad.
  6. Sega omavahel avokaadosriracha Hiina kapsaga ja pane tortillale. Kata krõbeda tofuga ning puista peale röstitud maapähkleid ja hakitud koriandrit.

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
2 spl – Röstitud maapähklid
1 tk – Santa Maria Taco maitseainesegu
1 tk – Laim
2 spl – Chilli kaste
2 tk – Avokaado
270 g – Pehme tofu
2 spl – Maisiõli
4 spl – Koriander värske
200 ml – Hiinakapsas
1 tk – Nisutortilla