Ramen supp sealiha ja munaga

Pane lauale tõeline hõrgutis! Seda klassikalist jaapanipärast ramen suppi pakutakse sealiha ja munaga. Valmistamisel kasutata kindlasti meie ramen nuudleid

Приготовление:

  1. Keeda munad kõvaks ja lase jahtuda.
  2. Keeda nuudleid pakendil olevate juhiste järgi, vala keeduvesi ära ja loputa nuudlid külma veega üle.
  3. Haki ingver ja küüslauk peeneks.
  4. Aja puljong koos ingveri, küüslaugu, tähtaniisi, tšillipipra ja toorsuhkruga keema.
  5. Vahepeal lõika sealiha õhukesteks viiludeks ja prae pannil keskmisel kuumusel krõbedaks.
  6. Seejärel lõika sealihaviilud pooleks.
  7. Jaga nuudlid, pool muna, idud ja spinat nelja sügavasse kaussi.
  8. Lisa puljongile riisiäädikas ja sojakaste ning vala puljong kaussidesse.
  9. Lisa igasse kaussi sealiha ja õhukesed rohelise sibula viilud.
  10. Serveeri kohe!

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
2 spl – Ingver
1 tk – Tšillipipar punane
150 g – Mungoa idandid
4 spl – Santa Maria Tamari tume sojakaste
1 tk – Ramen nuudlid
1 tk – Tähtaniis
2 tl – Pruun roosuhkur
1 tk – Roheline sibul
200 g – Beebispinat
300 g – Sealiha
2 spl – Santa Maria Riisiäädikas
750 ml – Kanapuljong
2 tk – Muna
10 g – Küüslauk