Vokiroog soja ja magusa tšilliga

Maitsev kanaga vokiroog, mis on maitsestatud soja ja magusa tšilliga. Õhtusöök valmib viieteistkümne minutiga!

Приготовление:

  1. Pruunista kanaribad õlis.
  2. Lisa viilutatud köögiviljad ning prae 1–2 minutit kõrgel kuumusel.
  3. Vala peale vokikaste ja sega.
  4. Kaunista seesamiseemnetega ja serveeri nuudlite või riisiga.

Nipid ja soovitused

  • Asenda kanaliha samas koguses rebitud antrekoodi või minutilihaga ja valmista seda samal viisil.

KoostisosadПорции:4 порции

Koostis
1 tk – Santa Maria vokikaste
1 tk – Punane paprika
2 spl – Õli
1 spl – Seesamiseemned
1 tk – Pikateraline riis
200 g – Kapsas
400 g – Broilerifilee
150 g – Hernes värske